Szórakozás

Gyereket szeretne fiatal párjától Gergely Róbert

gergely róbert-tímea (gergely róbert és párja Tímea)
gergely róbert-tímea (gergely róbert és párja Tímea)

Magánéletére vonatkozó terveibe avatta be Gergely Róbert a Mokka nézőit. A színész elárulta, reméli, hamarosan bővül a család.

Bár az énekes-színész-rendezőnek már van egy tizenkilenc éves nagyfia, Gergely Róbert és párja, Némedi Varga Tímea úgy döntöttek, szeretnének még egy közös gyermeket is. A pár négy éve van együtt, és egy éve el is jegyezték egymást.
Joshi Bharat arról faggatta őket, milyen terveik vannak a jövőre nézve.


„Augusztusban végre családi házba költözünk, tehát továbblépünk, olyan otthont teremtünk, amilyenre  mindketten vágyunk. Ez a ház sok mindenre alkalmas lesz” – árulta el Timi.

„Ezt persze, tovább is lehet gondolni” – tette hozzá mosolyogva a színésznő, aki nem tagadja, készen áll arra, hogy gyermeket vállaljon. Kedvesét hallgattva Róbert elmondta, tudja, hogy Timi kislányt szeretne.


A színészpár arról is beszélt, egyelőre rengeteg munkájuk van, Robi utazó színházával járják az országot. „A Francia négyes – Négyen a kanapén című habkönnyű vígjátékkal turnézunk, de a repertoár része a Mona Marie mosolya is, amelyben Timi az egyik főszerepet játssza” – mesélte a rendező.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik