Szórakozás

Király Linda a betegsége miatt hízik?

király linda (király linda)
király linda (király linda)

A hírek szerint Király Linda súlyproblémái miatt esett el egy szerződéstől. Az énekesnő most a TV2 Mokkájában kommentálta a pletykát.

Linda Joshi Bharat kérdésére elmondta, gyerekkora óta küzd a kilókkal, és nem tagadta, hogy valóban most elszaladt vele a ló. “Sajnos, most éppen ez van” – jelentette ki önkritikusan.

“Kamaszkoromban egyszer sokat fogytam, beindult a jojó-effektus, azóta folyamatosan harcolok” – tette hozzá. Linda azonban fontosnak tartotta kiemelni  azt is, hogy ő nem modell, hanem énekesnő, és nagyon nem szereti, ha a testsúlyával foglalkoznak. “A hangom legyen a fontos, ne az, hogy ötven vagy ötszáz kiló vagyok” – mondta felháborodva.


Az énekesnő súlyáról egyébként nem először cikkeznek: Linda korábban elárulta, pajzsmirigyproblémák okozzák nála a hízékonyságot.

“Alulműködik a pajzsmirigyem, ezért vannak súlyproblémáim. Valószínűleg velem született gond, de a stressz hozta ki. Sajnos nemcsak hízást okoz, hanem fáradtságot, lehangoltságot is. Jelenleg homeopátiás szereket szedek, nem szeretnék gyógyszert bevenni, ám úgy veszem észre, hogy ez is működik. Emellett folyamatosan járok edzeni, futok, kangoozom, az anyukámmal járok zumbázni. Sőt speedfitneszre is beiratkoztam. A pajzsmirigyproblémám megköti a szervezetemben a vizet, ezért is fontos a mozgás” – nyilatkozta akkoriban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik