Szórakozás

Gombos Edináék Joshi Bharattal bográcsoztak Tatán

Fakanalat ragadott Gombos Edina és Joshi Bharat. Az eset különlegessége, hogy a két közkedvelt műsorvezető mindezt a tatai Víz, Zene, Virág Fesztiválon tette, amelyre Edina a családjával érkezett, hogy eltöltsenek néhány kellemes órát a festői szépségű városban. A vidám zöldségszeletelést követően még lufit is eregettek a sztárok, a kis Miranda legnagyobb örömére.

Gombos Edina és férje, Alberto, valamint kislányuk, Mirike, Joshi Bharat, Iszak Eszter, Mészáros János Elek és a Quantum XXL táncos lábú tagjai. A hírességek mind kihasználták a remek időt, és a gyönyörű tatai Öreg-tó partján töltötték a hétvégét a Víz, Zene, Virág Fesztiválon.

Gombos Edináékat olyannyira elragadta a hangulat, hogy nem kis feltűnést keltve, még főzni is nekiálltak a PR Telecom sátránál. Sürögtek-forogtak, szeletelték a paradicsomot és paprikát a TV2 és a FEM3 műsorvezetői. A készülődésben Gombos Edina kislánya is aktívan kivette a részét, hiszen a tündéri kislány gyakran segédkezik otthon a konyhában anyukájának.

„Nyáron szinte minden hétvégén sütögetünk családi vagy baráti körben. Előre bepácolom a húsokat, és amikor megérkeznek a vendégek, akkor közösen elkészítjük a vacsorát. Mirike imád segíteni nekem, zöldséget mos, pucol, és minden olyanba igyekszem bevonni, ami egy 3 és fél éves gyerek számára élmény. Külön emelvénye van a konyhában! Most nehezen bírta a 40 fokos hőséget, de ki nincs így ezzel? – mesélte az Aktív mindig mosolygós műsorvezetője. – Nem először vettünk részt a fesztiválon, tavaly is kint voltunk, és akkor is nagyon jól éreztük magunkat. Egyértelmű volt, hogy idén is Tatán a helyünk, hogy a közönségtalálkozón közvetlen kapcsolatba kerüljünk az emberekkel, közös
képeket készítsünk, dedikáljunk.”

A főzőcskézést követő lufieregetést Joshi Bharat is nagyon élvezte. Arról, hogy milyen kapcsolatot ápol a szabadtéri rendezvényekkel, a következőket árulta el.

„Nem vagyok nagy fesztiválra járó, de ahol pezseg a kulturális élet, azt mindig meglátogatom, ugyanis szeretem a zenét, az irodalmat, a színházat, és persze a finom ételeket. Most is remekül éreztem magam, rengeteg kedves emberrel találkoztunk, ez az igazi visszajelzés számunkra, hogy mennyien szeretnek minket, ez pedig hihetetlenül jóleső érzés. Emellett pedig gyönyörű az egész táj, a környezet, az Öreg-tó, a vár” – mondta a népszerű műsorvezető.

„India a fesztiválok országa, állandóan történik valami, több száz, sőt ezer nép és törzs lakik ott, ezért a fesztiválok is sokfélék. Létezik hagyományos, modern vagy épp valláshoz köthető. Amerre én laktam, ott is évente legalább hat-hét olyan rendezvény van, ami fontos, jeles eseménynek számít” – mesélt indiai fesztiválélményeiről Joshi Bharat.

Míg a VIVA műsorvezetőjét, Iszak Esztert a gyerekek rohamozták meg aláírást és közös fotót követelve kedvencüktől, addig Mészáros János Elek és a Quantum XXL legénysége a remek hangulatról gondoskodott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik