Szórakozás

Gombos Edináék Joshi Bharattal bográcsoztak Tatán

24.hu
24.hu

2012. 07. 04. 14:10

Fakanalat ragadott Gombos Edina és Joshi Bharat. Az eset különlegessége, hogy a két közkedvelt műsorvezető mindezt a tatai Víz, Zene, Virág Fesztiválon tette, amelyre Edina a családjával érkezett, hogy eltöltsenek néhány kellemes órát a festői szépségű városban. A vidám zöldségszeletelést követően még lufit is eregettek a sztárok, a kis Miranda legnagyobb örömére.

Gombos Edina és férje, Alberto, valamint kislányuk, Mirike, Joshi Bharat, Iszak Eszter, Mészáros János Elek és a Quantum XXL táncos lábú tagjai. A hírességek mind kihasználták a remek időt, és a gyönyörű tatai Öreg-tó partján töltötték a hétvégét a Víz, Zene, Virág Fesztiválon.

gombos edina és joshi bharat bográcsozik (gombos edina, joshi barat, tata)

Gombos Edináékat olyannyira elragadta a hangulat, hogy nem kis feltűnést keltve, még főzni is nekiálltak a PR Telecom sátránál. Sürögtek-forogtak, szeletelték a paradicsomot és paprikát a TV2 és a FEM3 műsorvezetői. A készülődésben Gombos Edina kislánya is aktívan kivette a részét, hiszen a tündéri kislány gyakran segédkezik otthon a konyhában anyukájának.

„Nyáron szinte minden hétvégén sütögetünk családi vagy baráti körben. Előre bepácolom a húsokat, és amikor megérkeznek a vendégek, akkor közösen elkészítjük a vacsorát. Mirike imád segíteni nekem, zöldséget mos, pucol, és minden olyanba igyekszem bevonni, ami egy 3 és fél éves gyerek számára élmény. Külön emelvénye van a konyhában! Most nehezen bírta a 40 fokos hőséget, de ki nincs így ezzel? – mesélte az Aktív mindig mosolygós műsorvezetője. – Nem először vettünk részt a fesztiválon, tavaly is kint voltunk, és akkor is nagyon jól éreztük magunkat. Egyértelmű volt, hogy idén is Tatán a helyünk, hogy a közönségtalálkozón közvetlen kapcsolatba kerüljünk az emberekkel, közös
képeket készítsünk, dedikáljunk.”

A főzőcskézést követő lufieregetést Joshi Bharat is nagyon élvezte. Arról, hogy milyen kapcsolatot ápol a szabadtéri rendezvényekkel, a következőket árulta el.

„Nem vagyok nagy fesztiválra járó, de ahol pezseg a kulturális élet, azt mindig meglátogatom, ugyanis szeretem a zenét, az irodalmat, a színházat, és persze a finom ételeket. Most is remekül éreztem magam, rengeteg kedves emberrel találkoztunk, ez az igazi visszajelzés számunkra, hogy mennyien szeretnek minket, ez pedig hihetetlenül jóleső érzés. Emellett pedig gyönyörű az egész táj, a környezet, az Öreg-tó, a vár” – mondta a népszerű műsorvezető.

gombos edina és joshi bharat bográcsozik (gombos edina, joshi barat, tata)

„India a fesztiválok országa, állandóan történik valami, több száz, sőt ezer nép és törzs lakik ott, ezért a fesztiválok is sokfélék. Létezik hagyományos, modern vagy épp valláshoz köthető. Amerre én laktam, ott is évente legalább hat-hét olyan rendezvény van, ami fontos, jeles eseménynek számít” – mesélt indiai fesztiválélményeiről Joshi Bharat.

Míg a VIVA műsorvezetőjét, Iszak Esztert a gyerekek rohamozták meg aláírást és közös fotót követelve kedvencüktől, addig Mészáros János Elek és a Quantum XXL legénysége a remek hangulatról gondoskodott.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

(FILES)(COMBO) This combination of file pictures created on May 10, 2018 shows US President Donald Trump during a rally at Total Sports Park in Washington, Michigan on April 28, 2018, and a photo released from North Korea's official Korean Central News Agency (KCNA) on April 21, 2018 of North Korean leader Kim Jong-Un delivering a speech while attending the Third Plenary Meeting of the Seventh Central Committee of the Workers' Party of Korea in Pyongyang.

US President Donald Trump told North Korean leader Kim Jong-Un on May 24, 2018, in letter that the Singapore summit will not take place. / AFP PHOTO / AFP PHOTO AND KCNA VIA KNS / Mandel Ngan AND - /  - South Korea OUT / REPUBLIC OF KOREA OUT   ---EDITORS NOTE--- RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO/KCNA VIA KNS" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
THIS PICTURE WAS MADE AVAILABLE BY A THIRD PARTY. AFP CAN NOT INDEPENDENTLY VERIFY THE AUTHENTICITY, LOCATION, DATE AND CONTENT OF THIS IMAGE. THIS PHOTO IS DISTRIBUTED EXACTLY AS RECEIVED BY AFP.  /
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.