Szórakozás

Adásban támadta meg egy oroszlán Joshi Bharatot – Fotó

joshi bharat (joshi bharat)
joshi bharat (joshi bharat)

Elképesztő képsoroknak lehettünk szemtanúi tegnap a TV2 Mokkájában. Az egyik műsorvezetőre rátámadt egy oroszlán, ami ezúttal véresen komoly volt.

Az utóbbi napokban a Balaton partjáról jelentkezik a TV2 ébresztő műsora, amely lehetővé teszi a vidámabb, könnyedebb beszélgetéseket is. Tegnap Joshi Bharat vadállatokkal barátkozhatott, ám az eset nem úgy sült el, ahogyan arra számítottak. Az egyébként már nem kis méretű, de még kölyök oroszlánt szeretgette, amikor az ölében lévő négylábú hirtelen rátámadt. A tévénézők csak azt láthatták, hogy az oroszlán a két első mancsával a tévés nyakának ugrik. Az állatfelügyelő azonnal megpróbálta leszedni az oroszlánt Joshiról, de az csak sokadik próbálkozásra engedte el a hírességet.

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy Joshi végig megőrizte lélekjelenlétét, no meg az is, hogy a vadállat nem harapta át a torkát.

2009 nyarán Peller Mariannak gyűlt meg a baja egy állattal az RTL Klub Reggelijében. A műsorvezetőt az interjú során egy egzotikus állat, egy vérsün harapta meg. Mariannt természetesen azonnal el kellett látni, kalcium injekciót kapott. Szerencsére a balesetnek nem lett maradandó következménye.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik