Szórakozás

Súlyos önbizalomhiánnyal küzd az RTL fiatal sztárja

Szirota-Jennifer(210x140)(1).jpg (Szirota Jennifer)
Szirota-Jennifer(210x140)(1).jpg (Szirota Jennifer)

Minden oka meglehet a boldogságra Szirota Jennifernek, hiszen hihetetlen változáson ment keresztül. Sőt elérte nagy célját: egy ország ismerte meg a nevét. Az igazi csillaggá vált lány azonban máig mérhetetlen önbizalomhiánnyal küzd. Hiába nádszálvékony már, még mindig kövérnek és csúnyának látja magát.

Kőkemény fogyókúra következményeképpen 15 kilót adott le Szirota Jennifer, de még mindig nem érzi magát jól a bőrében.

„A pontos magyarázatot magam sem tudom, ám kiskorom óta kifejezetten szégyellős típus vagyok, és ezen még az sem tudott változtatni, hogy az elmúlt egy évben sikerült lefogynom. A gátlásaim miatt például pici korom óta nem járok strandra, az pedig ki van zárva, hogy bikinit húzzak!” – vallotta be Jennifer a Storynak.  A lelkem mélyén ugyanis – fogyókúra ide vagy odva -semmi sem változott. Ugyanolyannak látom magam, mint ha egy dekát sem adtam volna le. Bár nem egyik napról a másikra lettem vékony, úgy érzem, még sok időnek el kell telnie ahhoz, hogy az önbizalmam kövesse az új alakomat is” – tette hozzá.

Jennifer arról is mesélt, hiába a vékony alak, a siker, még mindig nagyon hiányzik valami az életéből. Hogy mi az, csak a Storyban olvasható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik