Szórakozás

Dagad a Bódi Sylvis Greenpeace-es botrány

Bodi-Sylvi(210x140)(1).jpg (Bódi Sylvi)
Bodi-Sylvi(210x140)(1).jpg (Bódi Sylvi)

Schobert Norbi is bírálja a Greenpeace-nek azt a kampányfilmjét, melyben Bódi Sylvi is feltűnik. A fitneszguru szerint a Greenpeace manipulál. Az érdekvédő szervezet máshogy látja a helyzetet.

Komoly vita kezd kialakulni a körül a kampányfilm körül, melyet a Greenpeace készített Bódi Sylvi közreműködésével. Ahogy arról beszámoltunk, Bódi Sylvi a jegesmedvék és az Északi-sarkkör megmentésére szólít fel a kisfilmben. A modell ráadásul az egyik benzinkúttársaság bojkottját hangsúlyozza, amely kutatásokat szeretne végezni a jegesmedvék élőhelyén, a sarkkörön.

Sylvit azonban nemcsak a szereplésért, hanem a kampányfilmben feltűnő nagyfogyasztású autójának szerepeltetéséért is bírálták.

Most azonban újabb szereplővel gazdagodott az ellenzők tábora. Ugyanis Schobert Norbert is felemelte hangját a kisfilmmel kapcsolatban. „Azon tűnődöm, ki pénzeli a Greenpeace-t? Mert ez jó nagy, drága műbalhé volt valaki ellen és nem valamiért. Na ez a baj!” – írta közösségi oldalára Norbi, aki ezzel a bejegyzéssel és a Greenpeace által bojkottált benzinkúton való tankolással hatalmas lavinát indított el.

A fitneszguru szerint ugyanis már rég ki van aknázva a sarkvidék a fúrásokra, s minderről nem ez, a bojkottált benzinkút tehet. Norbi állítja, mindent megtesz a környezetvédelemért, Euro 5-ös autóval jár, és ahol tud, odafigyel földünk védelmére. Ennek ellenére egyes kommentelők támadni kezdték Norbit véleménynyilvánításáért, s többen úgy vélték, a fitneszgurunak csak azért nem tetszik a kampány, mert azt a töltőállomást is bojkottálja, melyen az általa forgalmazott termékek is kaphatók.

A fitnesz hazai atyja szerint mindez csak üres rágalom, hiszen termékei máshol is kaphatók. Állítása szerint ő csak a kisfilm agresszivitását kifogásolja. „Elolvastam az ellenvéleményeket is. Fenntartom a véleményem. Amúgy a  bojkottált cégtől egy kanyit sem kapok, egy rájuk való utalás sincs a rendszeremben. Ott is és máshol is forgalmazzák a termékeimet, mert jók. Ennyi. Számtalan magazinszereplésre felkérnek, ezért sem fogadok el pénzt, mivel színvonalas kommunikáció. Soha egy laptól sem kaptam pénzt semmiért. Akik bojkottálnak emiatt, irányított bábuk. Ti tényleg elhiszitek, hogy az utca emberei adják össze a GP dollármillióit a kiszemelt cégek lejáratására? Gratulálok! Tudjátok miért vittem sokra? Mert nincs eszem? Tényleg elhiszed? Gratulálok! Undorító, amikor egy szervezet támad egy céget, vagy egy embert ahelyett, hogy valami jóért tenne. Ennyi. Sajnálom, hogy a sok intelligens között ennyi birka van és írni is próbál…” – zárta le a témát Norbi. A Greepeace Norbi bejegzéseivel kapcsolatos állásfoglalását ide kattintva olvashatja el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik