Szórakozás

Szívszorító családi drámájáról vall a magyar híresség

Schobert Norbi névnapja alkalmából árulta el egyik nagy titkát, kiderült, hogy korábban nem is ezen a néven anyakönyvezték a fitneszgurut.

Tegnap, Norbert nap alkalmából egy megdöbbentő titkot árult el rajongóinak Schobert Norbert. Bár a fitneszguru nem jegyzi ezt a jeles napot, felesége, Rubint Réka mégis megemlékezett róla.

„Ma reggel azzal lepett meg Réka, hogy felköszöntött. Egy ölelés a konyhában, teljesen váratlanul. Nagyon meglepett, mert igazából a névnapot nem tartom ünnepnek, és eszembe sem jutott, hogy most van. Azon tűnődtem, hogy mi lett volna, ha nem ezt a nevet választom, mert volt választási lehetőségem” – kezdte a történetet Schobert Norbert, aki elárulta, hogy teljesen más néven látta meg a napvilágot.

„Horváth Ferenc Norbert néven születtem 1971-ben. Édesanyám után kaptam meg a leánykori vezetéknevét. Ő adta nekem a Ferencet és a nagyim ragaszkodott a Norbihoz. Ennek köszönhetően egyiknek sem hívtak az iskoláig… Vicces. Csak becézett mindenki. Aztán elsőben megkérdezte a tanárnő a megszólítást és én valamiért a Norbit kértem használni. Így lettem Horváth F. Norbert az ellenőrző elején” – árulta el neve titkát Schobert Norbert, aki a sors egy drámai fordulata miatt lett végül Schobert vezetéknevű.

„Talán én Norbinak születtem és ezt a nagymamám megérezte? Amikor elvesztettem őt a cukorbetegség miatt, akkor muszáj volt anyámnak papíron hozzámenni nagyim második férjéhez, hogy legyen jogcímünk a tanácsi lakásban maradásra. Második osztálytól Schóbert F. Norbert lettem, így iskolát is váltottak velem, viszont volt hol laknunk, és abban az évben meg is halt a nagypapa, névadó apa 87 évesen. Időben tették ezt az “örökbefogadást”. Én a mai napig csak a Norbi névvel tudok azonosulni és levettem az ékezetet az “ó”-ról, mert zavarja a szemem” – vallotta meg érzéseit rajongóinak a fitneszguru, aki úgy érzi, más névvel nem is tudna létezni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik