Szórakozás

Beleznay Endre először beszél rejtélyes ájulásáról

beleznay endre (beleznay endre)
beleznay endre (beleznay endre)

Beleznay Endre nagyon ügyel arra az utóbbi időben, hogy a rengeteg munka mellett jusson ideje a pihenésre is. Egyik alkalommal ugyanis annyira túlhajtotta magát, hogy elájult.

A színész éppen most érkezett haza a családi nyaralásáról, és hamarosan ismét beleveti magát a munkába. Legközelebb jövő héten kedden lép fel Egerben a Négy férfi gatyában című darabban, és bár nagyon készül rá, ma már tudja, lazítás nélkül az egészségét kockáztatja.

Belezney Endre a Hír24-nek elmesélte, hogy az egyik alkalommal nyilvános helyen ájult el, mert egészen egyszerűen kizsákmányolta saját szervezetét. A Szőke kóla című film egyik forgatási szünetében szaunázni mentek, ekkor történt a baj.

„A film rendezőjével elmentünk úszni és szaunázni. Eleinte semmi bajom nem volt, aztán amikor a második kör szaunázás után kijöttem, éreztem,valami nincs rendben. A kabin előtt elájultam. Még félholtan is az járt a fejemben, össze kell szednem magam, mert különben bevisznek a pszichiátriára, mert azt hiszik, hogy epilepsziás vagyok. Közben a rendező is kijött a szaunából, de azt hitte, hogy játszom vele, ezért nem segített. Aztán valahogy összeszedtem magam, de nem jutottam messzire, újra elájultam, akkor már jó sokan láttak is” – elevenítette fel a történetet a színész, akit azonnal orvoshoz vittek. Szerencsére kiderült, hogy a rejtélyes ájulását a túlhajszoltsága okozta. Gyakorlatilag semmit nem evett, csak dolgozott. Azonnal orvosolták a problémáját, amitől jobban lett.

Szerencsére azóta nem történt hasonló a színésszel, persze ma már sokkal jobban figyel magára, mint korábban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik