Szórakozás

Majdnem megfulladt egy szereplő a magyar sorozat forgatásán

Egy statiszta annyira szeretett volna bizonyítani A doktor című sorozat forgatásán, hogy majdnem megfulladt a feladat végrehajtása közben. Ha nincs ott a főszereplő orvos, tragédia történhetett volna.

Sajnos nem egyedi eset, hogy baleset történik a forgatásokon. Így jártak a közelmúltban Beleznay Endréék is. A felvétel során azt szerették volna bebizonyítani, hogy az ételeket jól meg kell rágni, mert csak így működik tökéletesen az ember emésztése. Egy lelkes statiszta azonban kicsit túlpörgött és csúnyán félrenyelte az almát. Volt nagy ijedség, de szerencsére a sorozat másik főszereplője,  azonnal közbeavatkozott és megmentette a mellékszereplő életét.

„Még szerencse, hogy ott voltam és kitornáztuk a félrenyelt falatokat. Aztán végül már csak a fájdalom maradt, később az is elmúlt.” – mesélte Dr. Szegheő Péter.

Nemrég Kristen Stewart is balesetet szenvedett a Hajnalhasadás utóforgatásán. A színésznő csúnyán megvágta a lábát, egy hatalmas sebet kellett ellátniuk az orvosoknak.

Timothy Dalton szintén nem úszta meg sérülés nélkül az egyik felvételt. Az egykori James Bond a jelenet közben levágott egy darabot az ujjából.

Korábban az angol Sztárok a jégen próbáján Jorgie Porter színésznő elrontotta a koreográfiát, a korija pedig felhasította partnere homlokát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik