Szórakozás

Nem kell az RTL-nek a megplasztikázott VV Kinga

VV Kinga (vv kinga, )
VV Kinga (vv kinga, )

Sok valóságshow-hős dédelget olyan terveket, hogy műsorvezető lesz, nincs ezzel másképpen VV Kinga sem. A lány hamarosan diplomát szerez, de vajon van-e esélye arra, hogy az RTL-nél dolgozzon?

A szőkeség az RTL Klub Csak csajok műsorában beszélt arról, hogy bár közgazdásznak tanul, egészen mást szeretne csinálni, miután megkapja a diplomáját. Nem kisebb dologra vágyik, mint, hogy műsorvezető vagy szerkesztő legyen. Ez igen! Nem aprózza el az egykori villalakó, aki talán nincs tisztában azzal, hogy létezik az a bizonyos szakmai ranglétra, mielőtt valaki szerkesztő lesz vagy egy műsor házigazdája.

Természetesen nem Kinga az egyedüli, aki hasonló babérokra tör. Többen is próbálkoztak már ezzel, de a legtöbbjük bizony elvérzett. Talán Majka az egyetlen, akit a ValóVilágban ismerhettünk meg és még ma is képernyőn van, mint műsorvezető. Ezzel persze nem szeretnénk Kinga tehetségét megkérdőjelezni, kíváncsian várjuk, hogyan alakul a karrierje.

Addig is azonban, amíg erre várakozunk, megkérdeztük az RTL Klubot, számítanak-e Kingára, mint műsorvezetőre, miután átveszi a diplomáját? Mint megtudtuk, nincs ilyen terv a csatornánál. Pedig szegény lány nemrég még a fülét is megplasztikáztatta, hogy jobban nézzen ki.

Az RTL-nél azt is elmondták, soha nem a műsorvezetőhöz keresnek műsort, hanem fordítva, vagyis ha már tudják, milyen produkciót indítanak, azt követően kezdik keresni a házigazda személyét.

Arra egyébként nincs általános szabály az RTL Klubnál, hogy kiből lehet műsorvezető.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik