Szórakozás

Feneke mérete miatt bántják VV Kingát

VV Kinga (vv kinga, )
VV Kinga (vv kinga, )

VV Kinga nem érti, hogy miért bántják még mindig a súlya miatt. Pedig a VV szőkesége egyre csak fogy, lassan visszanyeri versenysúlyát is.

Szinte nincs olyan villalakó, aki ne hízott volna meg a VV alatt. Így volt ezzel VV Kinga is, aki legalább hat kiló plusszal zárta a valóság-show-t. Ám a hízásba a fiatal lány nem nyugodott bele. Különösen azért nem, mert felkérte a nyuszis magazin, melyhez bombaformába szeretett volna kerülni.

Kinga ezért kőkemény edzésbe kezdett, és odafigyelt arra is, mikor mit eszik. A szigornak végül meg is lett az eredménye, hiszen VV Kinga jócskán leadott a feleslegéből. Ám a munkának még közel sincs vége a VV szőkesége számára. Bár a cél már közel, még fogynia kell a fiatal lánynak.

Hiába fogyott sokat Kinga, egyesek még mindig kifogásolják kerekded idomait. Legutóbb a plasztikázott lány Marilyn Monroe ruhájába bújt, hogy egy eseményen a filmsztárt idéző kort idézze fel. Ám a képeket látván egyesek máris nekiestek Kingának, mondván, hogy hátsója még mindig elég terebélyes.

Fotó: Facebook

VV Kinga nem érti, hogy ellenlábasai miért keresnek még a kákán is csomót. Ugyanakkor próbálja kizárni a rosszindulatú emberek megjegyzéseit, s inkább barátai és szerettei véleményére támaszkodik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik