Szórakozás

Letaszíthatják trónjáról Liptai Claudiát?

vv kinga (vv kinga, )
vv kinga (vv kinga, )

Bár annak idején egyesek azt gondolták, hogy VV Kingának még korai a playboyos vetkőzés, most úgy tűnik, nem lett igazuk.

Pantl Péter, a Playboy főszerkesztője a Hír24 érdeklődésre elmondta, a kingás magazin, amely tavasszal jelent meg, az egyik legjobb eladást produkálta eddig ebben az évben a 150. lapszám mellett, amelynek a címlapján a Playmate Of The Year idei győztese, Varga Alexa pózolt. Pontos számokat ugyan nem említett, de azt kijelentette, nem érdemes összevetni ezt az eladást a korábbi rekorderekkel, Liptai Claudiával, illetve Zalatnay Cinivel, hiszen akkor egészen más volt a gazdasági helyzet és az említett lapszámok kampánya is. Mindenesetre tény az, hogy a ValóVilág szőkesége egyáltalán nem okozott csalódást.

 

Kinga a Hír24-től értesült a jó hírről. Azt mondja, nagyon örül, hiszen mindent megtett azért, hogy formába hozza magát a fotózásra. A luxusbörtönben ugyanis jó pár kilót felszedett, emiatt gyors fogyókúrába és edzésbe kezdett, mielőtt a Playboyba került. Ennek ellenére is sokan támadták, ám a lányt akkor sem izgatták a rosszakarói, mint ahogyan ma sem törődik velük.

Az egykori villalakótól azt is megkérdeztük, a mostani sikeren felbuzdulva esetleg vállal-e még hasonló erotikus fotózást? Kinga szerint is a Playboy a legszínvonalasabb ebben a témakörben, így nem szeretné ennél lejjebb adni. Éppen ezért most úgy gondolja, az említett volt az első és utolsó szexi fotósorozata.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik