Szórakozás

Exkluzív! Már nincs szerződése Győzikének az RTL-lel

gáspár győző (gáspár győző, )
gáspár győző (gáspár győző, )

Nemrég a TV2 Aktívjában nyilatkozott Gáspár Győző lánya, Evelyn, ami felvetette a kérdést, hogyan lehetséges ez, ha a Gáspár család még az RTL Klub sztárjai közzé tartozik?

Nemrég például Alekosz ellen kezdeményezett pert az RTL Klub, mert a ValóVilág nyertese élő szerződéssel a kezében átpártolt a konkurenciához. Azt, hogy ez a per pontosan hol tart jelenleg, az érintettek titkolják.

Egy biztos, abban az esetben, ha valakinek megállapodása van egy csatornával, mindenképpen szerződést szeg, ha a konkurencia műsorában parádézik, ha csak arra nem kap külön engedélyt. Mint kiderült, Gáspár Evelyn esetében erre semmi szükség nem lett volna, ugyanis se neki, sem pedig a család többi tagjának nincs élő szerződése az RTL Klubbal, amit a csatorna programigazgatója, Kolosi Péter is megerősített.

A Hír24 úgy tudja, hogy a közeljövőben a csatorna nem tervezi, hogy újra műsorra tűznék Gáspárék hétköznapjait, akik egyébként hosszú éveken keresztül nagy kedvencei voltak az RTL Klub nézőinek.

Korábban egyébként azt is pletykálták, hogy a Győzike show átkerülhet az RTL2-re, de jelenleg úgy tűnik, ez csak kacsa volt.

Mindenesetre Győzikét a közelmúltban az egyik legnépszerűbb tévésnek hozta ki egy felmérés és állítólag egy újabb csatorna pályázik rá. Kíváncsian várjuk, hogy hol tűnnek fel legközelebb, hol folytatják showjukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik