Szórakozás

Teljesen kiakadt Győzike – akár perelne is

Győzike (győzike, )
Győzike (győzike, )

Gáspár Győző mérhetetlenül kiakadt, ugyanis az egyik bulvárlap azt írta róla, hogy bár adócsalás gyanúja miatt vizsgálat folyik ellene, ő mégis luxusautókkal száguldozik.

A showman úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba és csak a Hír24 olvasóinak beszél a valóságról.

„Jelenleg nincs saját autóm. Azok a luxusautók, amelyeket használok, mind tesztelésre vannak nálam, egyik sem az enyém. Azt írták, hogy én ciki vagyok, ami egyáltalán nem igaz, mert akkor a szalonok nem adnák ide nekem az autóikat, hogy reklámozzam azokat. Mélységesen felháborít, hogy hazugságokat terjesztenek rólam és le akarnak járatni. Ezek után mindig felhívom majd a lapnak a főszerkesztőjét, ha tesztautót kapok, és megkérdezem tőle, hogy átvehetem-e. Egyébként, ha annyira ciki vagyok, miért írnak rólam?” – tette fel a kérdést Gáspár Győző, aki azon gondolkodik, hogy pert indít rágalmazás miatt.

Győzike családjára a negatív hírek ellenére még mindig sokan kiváncsiak. Ezt bizonyítja az a közelmúltban készült felmérés is, melyből kiderült, hogy a tévénézők a Gáspár-családot még mindig szívesen látnák a tévében.

A hírek szerint a népszerűségi teszt során még a Viszkis rablót is kiütötte a nyeregből a Gáspár-klán. Úgy tudjuk, hogy az egyik csatorna kihasználná ezt a népszerűséget, és ajánlatot szeretne tenni Győziéknek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik