Szórakozás

Bűncselekmény áldozata lett Gáspár Győző?

Gáspár Győző feljelentést tett a salgótarjáni rendőrkapitányságon, miután az edzőteremben feltörték a szekrényét és abból elvittek 300 ezer forintot az irataival együtt. Azóta ráadásul kitiltották a teremből, sőt fenyegető levelet is kapott.

A Hír24 megtudta, Gáspár Győző néhány hete, edzés után megdöbbenve tapasztalta, valaki felfeszítette kulcsra zárt öltözőszekrényét. Természetesen a tolvaj nem csak bekukucskált a showman holmijai közé, hanem azokat annak rendje és módja szerint elvitte. Nevezetesen 300 ezer forintot és Győzi iratait lovasította meg az ismeretlen elkövető. A pénz különböző csekkek befizetésére volt a hírességnél, ráadásul az összeget az édesapjától kérte kölcsön. Nem csoda hát, ha a híresség nagyon kiakadt a történtek miatt, nem volt kérdés számára, hogy feljelentést tegyen a Salgótarjáni Városi Rendőrkapitányságon. A bejelentést a Hír24 birtokában lévő papírok is bizonyítják. Ez azért is fontos, mert az edzőterem illetékesei viszont cáfolják, hogy Győzi szekrényét bárki is feltörte volna.

Úgy tudjuk, Győzit nem csak kifosztották, hanem ki is tiltották az edzőhelyről, sőt nemrég fenyegető üzenetet is kapott. A Győzike villa kertjében egy kisebb csomag hevert. Benne voltak az ellopott iratai és egy fenyegetőlevél. Kézzel írt két sorban „rohadt gazdag cigánynak” szólították, és megfenyegettek.

Kamarás Péter, a híresség jogi képviselője úgy véli, mindenképpen diszkrimináció történt, amikor Gáspár Győzőt kitiltották az edzőteremből. Az ügyvéd szerint ez csak abban az esetben tehették volna meg, ha ügyfele megsérti a házirendet, esetleg nem fizet, de hasonló dolgok nem történtek. Kamarás Péter a Hír24-nek azt mondta, az edzőteremben a kitiltással kapcsolatban arra hivatkoztak, hogy Győző rossz hírüket keltette, amikor arról nyilatkozott, hogy őt meglopták. Az ügyvéd szerint ilyen nem történt és Győzőt mindenképpen sérelem érte, ami miatt hamarosan jogi útra terelik a dolgot.

A Hír24 az edzőterem tulajdonosával is beszélt, aki elmondta, valóban nem engedik be Győzőt, de mint mondja azért, mert több esetben is vétett a szabályok ellen, többek között késve fizetett. Ráadásul azt is sérelmezik, hogy a híresség több helyen, többféleképpen adta elő a történteket. A tulajdonos nem tagadja, hogy a lopásról szóló újságcikket kitették az edzőterembe és gyűjtést szerveznek Győzinek, ugyanis úgy érzik, ha valóban szerencsétlenség érte, segíteni kell rakta.

“Minden hazugság, amit a tulajdonos állít. Egyértelműen arra megy ki a dolog, hogy megalázzanak, cikibe hozzanak Salgótarjánban. Nem vagyok hajléktalan, hogy gyűjtést szervezzenek nekem. Bárkinek megmutatom a csekkeket is, hogy mindent befizettem, semmivel nem tartozom nekik. Ha igaz lenne, amit ők mondanak, miért nem tiltottak ki korábban? Ezek után akkor sem tenném be a lábam arra a helyre, ha fizetnének érte” – szögezte le Győzi.

A showman a Hír24-nek arról is beszámolt, hogy a történet nagyon megviselte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik