Szórakozás

Győzike visszatér!

Öt év után újra összeáll a Romantic - értesült a Hír24. Győzike, Katinka és Zsuzsi tegnap már közös fotózáson vett részt, öt év után először.

2007-ben hatalmas viharral búcsúztak el egymástól, Győzike pedig hiába próbált meg szólókarrierbe kezdeni és egy bizonyos Veronika nevű lánnyal duettezi, a Romantic sikereit megközelíteni sem tudták. Az azóta eltelt időben voltak kísérletek a részéről, hogy feltámasszák a zenekart, de a köztük lévő nézeteltérések miatt esélye sem volt rá. Az éjszaka folyamán azonban előkerült egy vadonatúj kép, amelyen ismét hármasban látható az egykor népszerű formáció. Némi nyomozást követően pedig azt is megtudtuk, valami régóta készülőben van, amiről eddig senki nem beszélt. Győzike most sem. Az éjszaka folyamán sokadik hívásunkra vette fel a telefonját, de a Romantic-kal kapcsolatos kérdésünkre kitérő választ adott.
– Négy napos ünnep következik, azzal szeretnék most foglalkozni – mondta. A fotózáson azonban részt vett egy asszisztens, aki azt kérte, ne adjuk ki senkinek. Ő elmesélte, még idén egy durranásra készülnek Győziék.
– Szó van új lemezről, klipről, de első körben koncertezni szeretnének újra, itthon, és országhatárokon túl is. New Yorkot és Londont is emlegették. Nagyon jó volt a hangulat Győzi mega lányok között, ha így marad minden, újra sikeresek lehetnek. A régi dalaikra feltehetően sokan buliznának újra – tette hozzá az informátor.
Azt is beszélik, hogy a produkció mögé az ország egyik legnagyobb menedzsment irodája áll majd. Így a siker félig már garantált is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik