Szórakozás

Csődbe mehet Gáspár Győzi családja?

Nehéz helyzetbe került Gáspár Győző. Be kellett zárnia temetkezési vállalkozását, ráadásul Beának sincs állandó munkája.  Mi lesz így velük?

Kapcsolódó cikkek

Gáspár Bea régóta nem beszélt már családjukról, de most úgy érezte, végre elmondja, nekik sem könnyű. A Hír24-nek kiöntötte a lelkét. Ahogy fogalmazott, egyszer minden pénz elfogy, ők is ebbe a helyzetbe kerültek. Az ellenük folyó APEH-vizsgálat sok pénzt felemésztett, rengeteget költöttek ügyvédre és sok egyéb, az üggyel kapcsolatos kiadásuk is volt. Bea azzal sem tud megbékélni, hogy bár évfolyamában a legjobb tanulóként végzett a sminkes iskolában, tévés előéletük miatt csak alig kap munkát. Állítja, egyértelműen diszkrimináció áldozatává vált.


Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Győzőnek sem jobb a helyzete. Az RTL Klub már nem kínál neki munkát, a temetkezési vállalkozása pedig nem bizonyult működőképesnek. Az emberek a temetésen is spórolnak, nincs kereslet az igényes búcsúztatásra. Ezért Győzinek be kellett zárnia a boltot. Így aztán van rá eset, hogy Bea, és Győző is otthon ül, és bizony azon gondolkodnak, hogyan húzzák összébb a nadrágszíjat. Lemondták már a kábeltévét, spórolnak a benzinen és mindenen, amin tudnak.

Ráadásul egyik ismerősük nagyon átverte őket. Történt ugyanis, hogy a mennyasszonyi ruhakölcsönzőt üzemeltető barátjuk 5 milliót kért tőlük kölcsön. Bea azt mondja, akkoriban nekik sem volt ennyi pénzük, ezért ők is kértek valakitől, amit aztán továbbadtak a kölcsönzős ismerősnek. A tranzakcióról nem készült szerződés. Bea szerint ezt használta ki az illető, aki az 5 millióból csak hármat adott vissza, azt pedig máig tagadja, hogy további kettővel tartozik. Az ügyben már polgári peres eljárás indult. Bea attól tart, hogy végül ebből is ők jönnek majd ki rosszul.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik