Szórakozás

Alekosz újabb elképesztő üggyel állt elő

Alekosz kibékült Bettyvel. Újrakezdték közös életüket, megbocsátottak egymásnak, már csak az van hátra, hogy a szőkeség lefogyjon, ugyanis Alekosz szerint nagyon meghízott.

Míg Bettyt 10 kilós fogyásra ösztönzi Alekosz, addig ő maga hízni szeretne. Még azt is kijelentette, a kövér embereket szereti, ami mondjuk nehezen összeegyeztethető azzal, hogy szerelmét meg éppen 10 kiló ledobására sarkallja. A görög szerint ez egyébként nem ellentmondás. Szóval Alekosz és párja most éppen a nagy testgenerálra készülnek, amihez Rubint Rékát szeretnék segítségül hívni. Az egykori VV-nyertes szerint ugyanis Bettynek már nem elég, ha csak úgy saját kútfőből elkezdi a diétázást, hozzá szakember kell.

Alekosz egyébként akkor eszmélt rá arra, hogy kedvese már nem 55 kiló, amikor a napokban Egerben voltak. Állítása szerint ugyanis Betty megnövekedett testsúlyától az autója többet fogyasztott, mint általában. Ezt pedig a görög nem nézte jó szemmel. Ekkor szóvá is tette párjának a dolgot és kérte,  fogyjon vissza arra a testsúlyra, ami ideális, vagyis kb. 55 kiló. Úgy tűnik, Betty szófogadó lány, hiszen elfogadta, hogy fogynia kell.

Alekosz a Hír24-nek azt is elmondta, mindent megbeszéltek Bettyvel a régi sérelmekkel kapcsolatban. Megfogadták, hogy ezentúl nem hazudnak egymásnak és nem csalják meg egymást. Úgy érzik, az utóbbi másfél év alatt mindketten lehiggadtak és biztosak abban, együtt szeretnék folytatni az életüket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik