Szórakozás

Bombázót csinál belőled VV Annamari – Nem vicc

A ValóVilág fura figurája, VV Annamari végre olyan munkát végezhet, amit élvez. Lefaragja a súlyt a magukkal elégedetlen hölgyekről.

VV Annamari a fura lány kategóriában jutott be a ValóVilágba, és hamar kiderült, az elnevezés helytálló, hiszen Annamari valóban nem egy hétköznapi jelenség. A fiatal lánynak nemcsak a megjelenése rendhagyó, ám ennek ellenére hamar belopta magát a nézők szívébe.

Külsejét teljesen megváltoztatta, új hajszínnel, teltebb keblekkel folytatta mindennapjait. Sőt, alakjából is jócskán lefaragott, s több mint nyolc kilónak intett búcsút.

Így nem csoda, hogy VV Annamarira szinte azonnal rátalált a szerelem a villalét után, ám a munkája nem úgy alakult, ahogy szerette volna. Igaz, a modellmunkákból nem volt hiány, ám ezek csak alkalmi segítséget jelentettek a lány számára.

Ám mostanra ezen a téren is sikerült előrelépnie a villa egykori lakójának. Annamari most már egy szépségszalon megbecsült munkatársa. A szőkeséget annyira megihlette saját alakulása, hogy más, hasonló cipőben járó nőknek is segíteni szeretne.

VV Annamari igyekszik visszaadni a szalonba látogatók önbizalmát, hiszen ő pontosan tudja, milyen ha az embert bántják a külseje miatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik