Szórakozás

Padlóra került a csúnyán kirúgott VV-s

VV Annamarit teljesen váratlanul érte a szakítás, amitől padlóra került. A fiatal lány most a munkából és rajongóiból merít erőt.

Hidegzuhanyként érte  VV Annamarit, hogy barátja szakított vele. A ValóVilág egykori szereplője még közös mozizásra készült párjával a hétvégén, ám a filmnézésből végül nem lett semmi. Az igéző tekintetű lányt ugyanis lapátra tették. Annamarinak egyelőre nagyon fáj a szakítás.

A fiatal lány ezért most leginkább a rajongók szeretetéből igyekszik erőt meríteni. Szerencsére barátokból sincs hiány, így Annamari bátran támaszkodhat rájuk is. A szőkeség mindent meg is tesz, hogy hamar talpra álljon. Ám leginkább mégis a munka ad számára igazi feltöltődést. Annamari elárulta, igyekszik annyi vendéget vállalni a szépségszalonban, hogy gondolkodni se legyen ideje.

A  munka nemcsak feltölti őt energiával, de egyúttal ki is kapcsolja. Bár a válóokról még nem szívesen nyilatkozik az egykori valóságshow-szereplő, annyi bizonyos, hogy Annamari életében nagy változást hoz ez a változás. Mindez nemcsak érzelmileg teszi próbára a fiatal lányt, hanem anyagilag is, hiszen Annamarinak most új albérlet után is kell néznie.

Ahol eddig párjával éltek, a továbbiakban nem maradhat. Bár Annamari lelkileg még nincs rendben, a rajongók máris ostromolják őt. A szőkeség rengeteg szerelmes levelet kap, mióta szakítása publikussá vált. Bár az egykori realityszereplő lelkének jól esnek a kedves szavak, az udvarlóknak esélyük sincs. Annamari ugyanis nem szeretne belevágni egy következő kapcsolatba, hiszen mostani szakítása komoly sebet ütött egyébként is érzékeny lelkén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik