Szórakozás

Rubint Réka kicsinálta Szabó Zsófit

szabó zsófi (szabó zsófi)
szabó zsófi (szabó zsófi)

A sport megszállottja, Szabó Zsófi ezúttal a fitnesz nagyasszonyához, Rubint Rékához látogatott el egy aerobic órára. A háromgyermekes anyuka a színésznőt sem kímélte.

Keményen megizzasztotta Szabó Zsófit az az edzés, amelyben nemrég volt része. A színésznőről köztudott, hogy minden nap sportolókat megszégyenítő módon edz. Éppen ezért úgy gondolta, itt az ideje, hogy ellátogasson a fitnesz nagyasszonyának, Rubint Rékának az edzésére.

A Jóban Rosszban színésznője azonban nem számított rá, hogy Rubint Réka ilyen izzasztó pillanatokat szerez neki. Réka szokásosnak nevezhető kilencvenperces aerobicórát tartott, amelynek felénél igencsak elfáradt a kiváló kondiban lévő színésznő. „Negyven perce tartott az óra, amikor már jól voltam. Gyilkos volt” – mesélte a színésznő, aki hősiesen végigcsinálta Rubint Réka óráját. Bár a sorozatszereplőnek másnap komoly izomláza volt, ez nem tartotta vissza attól, hogy nekivágjon a Balaton megkerülésének.

Így amíg az ország nagy része a Balaton Sound-fesztiválon mulatott, addig Szabó Zsófi mindössze két nap alatt 222 km-t tekert le barátai társaságában. Bár a színésznőnek mindene sajog az intenzív tekeréstől, a sportolással továbbra sem hagy fel. Heti edzésprogramját úgy folytatja, mintha le se tekerte volna a több mint kétszáz kilométert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik