Szórakozás

Még nyaralni is edzőjével megy Szabó Zsófi

Szabó Zsófi még a nyaralását is úgy időzítette, hogy személyi edzője is vele tudjon tartani. A páros aktívan tölti a pihenést is.

Szinte egy percre sem áll meg Szabó Zsófi, aki pörgős életmódjába végre egy kis pihenést is beiktathatott. A színésznő azonban a nyaralást is aktívan tölti. Mindennapjainak része az edzés is, így arról a kiruccanás alkalmával sem szeretne lemondani a híresség.

Ezért a szőkeség egyhetes balatoni feltöltődésére személyi edzőjét is magával vitte, akivel a kemény edzések alkalmával baráti kapcsolatot alakítottak ki. A két lány nemcsak külsőleg hasonlít egymásra, de az életben is remekül szót értenek.

Ezért nem volt kérdéses, hogy nyaralni is együtt mennek, összekötve a kellemeset a hasznossal. A páros, bár sokat pihen, a testmozgást sem hanyagolja. Naponta több kilométert tekernek a Balaton körül, s ha árnyas helyet találnak, egy speciális, kötélen lógó edzésformának is hódolnak.

Az edzéssel párosuló nyaralás annyira megtetszett Szabó Zsófi rajongóinak, hogy a színésznőben felmerült egy néhány napos sporttábor megszervezésének ötlete. A jelentkezők száma szépen gyarapszik, így könnyen elképzelhető, hogy hamarosan egy mozgalmas sporttáborban is találkozhatnak a rajongók kedvenc színésznőjükkel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik