Szórakozás

Szabó Zsófi már önsanyargató életet él?

szabó zsófi (szabó zsófi)
szabó zsófi (szabó zsófi)

Szabó Zsófi egészséges életmódjának a méregtelenítés is része. A színésznő öt napig leginkább folyadékon fog élni.

Szinte megszállottja lett az egészséges életmódnak Szabó Zsófi. Ahogy arról korábban beszámoltunk a színésznő kőkeményen edz, hogy elérje az önmaga által kitűzött célt. Ezért azonban áldozatokat kell hoznia. A szőkeség naponta sportol, fut, míg táplálkozására is  kínosan ügyel.

A sorozatsztár azt mondja, nem érzi önsanyargatásnak, amit csinál. Sokkal inkább egy egészségtudatos váltás mindaz, amit az utóbbi időben – legyen szó sportról vagy táplálkozásról – tesz. Szabó Zsófi szerint mindennek az is részét képezi, hogy olykor egy-egy léböjt kúrát is beiktasson.

A Jóban Rosszban szereplője most egy ötnapos kúrának vág neki, melynek nagy részében leginkább zöldség- és gyümölcsleveken él majd. A tiszta levek mellé egy-egy szelet rozskenyeret is fogyaszt, hiszen nem szeretné, ha kemény munkával felépített izomzata összeesne.

Fotó: Facebook

Hogy az öt nap könnyebben teljen, a színésznő édesanyját is rávette a méregtelenítésre. Így anya és lánya most céklaleven, búzafű-lén és hasonló folyadékokon él az elkövetkezendő öt napban, amikor ismét az egészség lesz a központban a Szabó-családban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik