Szórakozás

Retteg! Külföldre megy a magyar énekes

Évek óta gyászolja édesanyját Szecsődi Karcsi, akinek halálát talán soha nem tudja feldolgozni. A másságát nyíltan felvállaló énekes azonban egyre jobban tudja, mit akar. Most például Amerikába repül.

Mint már megírtuk, egyre nőiesebb külsejével kelt feltűnést Szecsődi Karcsi. A transznemű énekes azt ugyan cáfolta, hogy nemátalakító műtétre készülne, a Hír24-nek elárulta, hormonokat szed, amitől növekedésnek indultak a mellei. Az énekes boldog, a kúra olyannyira eredményes, hogy ma már melltartót kell hordania.

Karcsi most arról beszélt, hogy Amerikába készül szerencsét próbálni, egy barátja klubjában lép majd fel. Azt állítja, nem csupán azért utazik el, mert ott toleránsabbak az emberek, hanem inkább világot akar látni. “Nagyon pánikolós vagyok, nagyon félek a repüléstől” – tette hozzá egyetlen aggályát az énekes.


A Megasztár-felfedezett ezúttal a TV2 Mokkájában Joshi Bharatnak arról vallott, hogy lelkileg borzasztóan sérülékeny, sőt, az édesanyja halála ütötte sebek a mai napig gyakran felszakadnak és rengeteget gondol rá. Naplójában is gyakran mamájához szól, és hisz abban, hogy a fiatalon elhunyt asszony látja őt odaátról. Bár Karesz a minap a Hír24-nek mosolyogva mesélte, hogy amióta másságával kamerák elé állt, sokkal felszabadultabb, de azt bevallotta, sosem boldog felhőtlenül. “A depresszió az életutam. Hol rosszabban, hol jobban vagyok” – szögezte le.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik