Szórakozás

Janicsák Veca fél év múlva nagy durranással áll elő

Könnyen elképzelhető, hogy Janicsák Veca új oldalát mutatja meg a zene világában. Az énekesnő ugyanis gitárleckéket vesz.

Jancsiák Vecát szinte mindenki hibátlan hangjáról és dekoratív megjelenéséről ismeri. Azt azonban kevesen tudják, hogy énekesnő a hangszerek szerelmese is. Különösen a gitáré, melyen már gyermekkorában is játszott. A tehetségkutatóból ismertté vált lány életében azonban csak most jött el az idő arra, hogy több időt szakítson a gyakorlásra és a gitárleckékre. Veca most szeretné magasabb szintre emelni gitárjátékát. Az énekesnő elárulta, korábban négy évig tanult játszani ezen a hangszeren, ám végül az énekelés felé fordult, és arra fektetett nagyobb hangsúlyt.

Az X-Faktor felfedezettje számára a gitározás nemcsak szórakoztató, de meditatív tevékenység is egyben. Hiszen a leckék alatt kizárólag a feladatra és a hangszer megszólaltatására koncentrál. Ám fejlődése ellenére Veca egyelőre nem szeretné megmutatni, hogyan pengeti a húrokat. Bár a fiatal lány óráról órára egyre jobb, elmondása szerint még legalább fél év kell ahhoz, hogy végre a nagyérdeműnek is megmutathassa, hogyan tud gitározni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik