Szórakozás

A Viszkis rabló sorsára jutott az RTL-es sztár

Janicsák Veca döbbenten vette észre, hogy egy csaló az ő nevében írogat a rajongóknak a legnagyobb közösségi oldalon.

Az X-Faktor énekesnője, Janicsák Veca szívesen osztja meg élete fontosabb történéseit rajongói oldalán. Arra azonban nem számított, hogy több, mint százezres rajongótáborát egyszer csak megirigyli valaki. Az énekesnő nevében ugyanis létrehoztak egy álprofilt, amely Janicsák Veca saját oldalának állítottak be.

Bár rengeteg ilyen megtévesztő profil található a Facebookon ez a csaló különösen kártékonynak bizonyult. Az énekesnő nevében levelezésbe kezdett a gyanútlan rajongókkal, akik mit sem sejtettek a dologról. „Kedves Család! A veronicaveca veca nevű profil nem én vagyok! Felhívnám rá az ő figyelmét is, hogy látom, mit csinál. Nem illik más nevében írogatni. Engem nem jelöl vissza, ezért kérlek titeket, hogy aki tudja esetleg ki az illető írja meg nekem. Köszönöm!” – írta hivatalos oldalán Janicsák Veca, akinek rajongói megdöbbenve vették észre, hogy az állítólagos profil mögött nem kedvencük áll.

„Én bedőltem neki” – írták többen is, sőt olyan is akadt, aki hosszas levélváltásban volt a csalóval, akiről azt hitte, hogy szeretett énekesnője. A rajongók összefogásának köszönhetően végül megoldódott a helyzet. A profilt jelentették, így az  törlésre is került.

Mint ismeretes, korábban hasonló módon éltek vissza Ambrus Attila nevével is. Abban az ügyben még rendőrségi vizsgálat is indult.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik