Szórakozás

A halál torkában az RTL Klub sztárjai

Rettegtek A Halál labirintusában az Apollo 23 és a Quantum XXL tagjai. Az RTL Klub sztárjainak, művészetüket mellőzve, kizárólag logikájukra hagyatkozva kellett túlélniük egy játékot.

A Quantum XXL tagjai kezdetben még viccelődtek, ám a House of Horror termeiben már arcukra fagyott a mosoly. A hírességek azonban bebizonyították: pánikhelyzetben is összetartóak. A budapesti interaktív horrorszínházában, halált megvető bátorsággal teljesítették a feladatokat, és néztek szembe a legfélelmetesebb démonokkal.
“Szó szerint rettegtünk odabent, de egy-egy poénnal sikerült oldani a legparásabb helyzeteket. Abban azonban mindannyian egyetértünk, hogy egyedül soha nem mennénk végig A Halál labirintusán” – nyilatkozták a kaland után a srácok.


Már a bejutás sem volt egyszerű a Quantum XXL tagjainak

Az Apollo23 tagjai már egy kicsivel merészebben indultak útnak, ám a táncos srácokhoz hasonlóan, leforrázva érkeztek a szabad levegőre. “Hatalmas élmény volt. Egyikünk már járt itt korábban, de az új műsor neki is okozott meglepetéseket. Teljesen eltérően dolgoztuk fel az élményeket, jó ideig téma lesz köztünk, az biztos” – nevettek a srácok.


De az igazi megpróbáltatások csak odabent vártak az Apollo 23-as fiúkra is

Ajánlott videó

Olvasói sztorik