Szórakozás

VV Annamari tévéműsorban keresne magának szerelmet

VV Annamari az igazit keresi, és ezt akár egy tévéműsor keretein belül is tenné. Ráadásul ígérete szerint izgalmas – már-már érzelmi-szadista módon – feladatok elé állítaná udvarlóit. Állítása szerint, ha arra érdemes férfira lelne, akár a kamera előtti szextől sem zárkózna el.

Benkő Dániel és Alekosz párkereső műsorai, majd azokból származó, tiszavirág életű kapcsolataik láttán jogosan merül fel a kérdés: vajon egy női sztárral hogyan alakulna egy hasonló tévéshow? A ValóVilág 4 sokat vitatott szépségű játékosa, Annamari irigykedve nézte a feleség-, illetve menyasszony kereső produkciókat, boldog volna, ha lehetőséget kapna arra, hogy főműsoridőben tesztelhesse a férfiakat.
“Alekosznak ott volt a lehetőség, de nem aknázta ki eléggé. Én biztos nem így tennék, élvezném a szituációt, és minden értelemben kihasználnám” – kacérkodott a gondolattal a vörös démon. – “Nem zavar a kamera, ha a villában lett volna olyan férfi, akivel kölcsönös a szimpátia, belevágtam volna. Tulajdonképpen a kamerák előtti szextől sem zárkóztam volna el, csakhogy ahhoz egy olyan férfi is kellett volna… Ám nem volt.”



A vőlegénykereső műsor egyébként aktuális volna, hiszen amióta Annamari kijött a villából, megállás nélkül ostromolják őt a férfiak. A villa gyilkos tekintetű hölgyét pedig nem kaphatja meg akárki, hiszen az egykori játékos – ahogy azt egykori bemutatkozófilmjében is láthattuk – izgalmas próbatétel-sorozatnak veti alá a férfiakat.
“Először szeretem az őrületbe kergetni a pasikat. Nehezen tudják elviselni, amikor a végletek emberét adom. Ám azt, aki átmegy az első rostán, és önként szeretne egy második találkozót, azt már én is komolyabban veszem. De még ez sem jelenti, hogy megkapott” – árulta el Annamari, aki a híresztelésekkel ellentétben még mindig keresi az igazit. – “Jól esne már valakihez odabújni. Itt most nem feltétlenül a szexre gondolok, inkább egy társ hiányzik. Tudom, nem könnyű az igazit megtalálni.”

Mindezek után adta magát a kérdés: vajon az RTL Klub lát-e fantáziát Annamari pár-, avagy férjkeresésében? Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója azonban szűkszavúan nyilatkozott az ötlettel kapcsolatban: “Nem tervezzük, hogy egy ilyen jellegű műsort indítanánk”. Úgy tűnik a villa Fura lányának egyelőre a csatorna segítsége nélkül kell folytatnia a férfivadászatot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik