Szórakozás

Újra vetkőzik Liptai Claudia a Playboyban?

liptai claudia (liptai claudia)
liptai claudia (liptai claudia)

Időről időre előkerül a kérdés, vajon Liptai Claudia beadja-e újra a derekát a Playboynak és esetleg utoljára megmutatja-e a bájait?

A dolog olyan szempontból aktuális lenne, hogy a színész-műsorvezető az utóbbi időben kirobbanó formában van, így bátran ledobhatná a textilt, ha éppen ő is úgy akarná.

A kérdés azért jött ismét elő, mert a Hír24-nek tudomására jutott, hogy ősztől igazi nagy nevekre startol rá a nyuszis magazin. Azt is tudjuk, hogy Liptai Claudia 2009 őszén megjelenő két fotósorozata hatalmas siker volt, a dögös híresség akkor letaszította a trónjáról az eladási csúcsot tartó Zalatnay Cinit is. Éppen ezért nem volt kétséges, hogy a legismertebb férfimagazin újra bepróbálkozik majd Claudiánál. Arról azonban, hogy esetleg folytattak-e vele azóta tárgyalásokat, vagy éppen jelen pillanatban próbálják-e őt meggyőzni, hivatalosan nem akarnak beszélni, de azt pletykálják, nem mondtal le a színésznőről.

De vajon kik kerülhetnek még szóba Liptai Claudia mellett a magyar hírességek közül, akiket esetleg címlapjára tenne a Playboy. Felröppent Gregor Bernadett neve is, de ezt a nyuszis magazinnál korábban cáfolták. Úgy tudjuk, hogy a ValóVilág fekete bombázójával, Dyával is tárgyaltak már a vetkőzésről. Róla egyébként korábban is készült egy erotikus sorozat, de akkor nem egyedül, hanem barátnőjével szerepelt a fotókon. Gaál Noémiről is azt terjesztik, hogy levetkőztetné őt a magazin, mint ahogyan Demcsák Zsuzsát, illetve Gombos Edinát is.

Neveket egyelőre hivatalosan nem akarnak elárulni a magazinnál, így kénytelenek leszünk őszig várni. A Hír24 egyébként úgy értesült, hogy a magazin júniusi számának címlapján lévő Pintér Marianna, aki a Playmate of the year 2012-es közönségdíjasa, beváltotta a hozzá fűzött reményeket, sokan kíváncsiak rá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik