Szórakozás

Ilyen szexi még sosem volt a dús keblű Bódi Sylvi – nézd meg

Bódi Sylvi bár biztonságosan és jól vezet, a magassarkútól nem szívesen válik meg. Még akkor sem, ha épp motorra pattan.

Talán kevesen tudják Bódi Sylviről, de a modell nyáron szívesen vált stílust. Persze nem csak arról van szó, hogy Sylvi lengébb öltözékekben jelenik meg a különböző eseményeken, sokkal inkább arról, hogy négyről két kerékre vált.

A modell elmondása szerint ez nem egy újfajta hóbort nála. Már több mint öt éve rója az országutakat kis piros robogójával. Bódi Sylvi ugyanis megszállott szerelmese az olasz kétkerekű járgányoknak. Ezért még korábban beszerzett egy tűzpiros változatot, melyet a jó idő beköszöntével napi rendszerességgel vezet.

A modell nem tagadja, tűzpiros robogójával nagy feltűnést szokott kelteni az utakon, s nemegyszer előfordul, hogy a piros lámpánál megbámulják. Persze ennek az is oka lehet, hogy hazánkban még nem olyan elfogadott a nők robogón való közlekedése.

Fotó: Facebook

Ám nem ez lehet az egyetlen oka annak, hogy a csinos modellt megbámulják a robogóján. Sokkal inkább az, hogy Bódi Sylvi még ilyenkor sem mond le a szexi magassarkúiról, melyekben egyébként hibátlanul közlekedik, pedig egy ilyen cipőcsodában nem könnyű megtámasztani a robogót. Ám Bódi Sylvi többéves rutinja alatt valószínűleg már kikísérletezte a megfelelő technikát, hiszen még sohasem volt egyetlen ebből adódó balesete sem.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik