Szórakozás

Rubint Rékáék semmit nem titkolnak

Meddig mehet el egy sztár, ha a Facebookon posztol? Van, aki úgy érzi, egy hírességnek vissza kell fognia magát, más szerint csak így ismerhető meg igazából egy celeb.

SP oldalát közel 55 ezren lájkolják a Facebookon. Az énekes a TV2 Aktívjában arról mesélt, újabban átérzi, nagy felelősség ennyi embernek írogatni, ezért igyekszik átgondolni, mielőtt megosztja gondolatait, illetve képeit rajongóival. Korábban előfordult már vele, hogy megbánt egy-egy posztot.


“Rájöttem, hogy olyan jellegű dolgokat illik posztolni, ami belefér az imázsba, volt, amit megbántam, sokszor formálok véleményt úgy, hogy nem kellene, néha elhamarkodom a dolgokat, de mostanában odafigyelek erre” – vallja a Viva Comet többszörös győztese.

“Legutóbb azért volt egy megosztó posztom, van aki egyetért velem, van, aki nem, de rájöttem, felesleges, hogy ebből konfliktus legyen, azóta az ilyesmit a privát oldalamon teszem közzé” – magyarázza SP.

Schobert Norbi és Rubint Réka szinte mindennap osztanak meg magánjellegű információkat oldalaikon. Ők úgy vélik, fontos, hogy követőik lássák bennük a hétköznapi embert is, akik mint mindenki, foglalkoznak a gyerekeikkel, a kutyájukkal, vagy esetleg jókedvűen, becsípve táncolnak a kertben, vagy kiállnak egy jó ügy mellett. Elmondták, van, hogy egy-egy bejegyzésüket több százezren nézik meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik