Szórakozás

Szétbombázták Bódi Sylvi otthonát

Bodi-Sylvi(210x140)(1).jpg (Bódi Sylvi)
Bodi-Sylvi(210x140)(1).jpg (Bódi Sylvi)

A magyar modell önként adott engedélyt arra, hogy a lakását feldúlják. Arra ugyanis a tulajdonos szerint ráfér a felújítás.

Egy rövid időre megvált lakásától Bódi Sylvi. A modell persze nem adta el otthonát, csupán felújíttatja azt. A ruhatervezésben is jeleskedő lány ideiglenesen most egy másik lakásba költözött, míg egy profi tervezőcsapat átalakítja a lakását.

A lakásfelújításban a modell barátnője is segédkezik, aki szakemberekkel együtt álmodja újra a szépség lakterét. Sylvi a lakás kiürítésekor még a robogóját is bevonta a költöztetésbe, hiszen nem egy olyan bútordarab volt, amit kétkerekűre pattanva szállított át ideiglenes otthonába.

Fotó: Facebook

Úgy tűnik, a munkálatok jól haladnak, s a megálmodó is elégedett az eddig elkészültekkel. Sylvi a napokban örömmel mutatta meg a nagyközönségnek felturbózott otthonát, melynek mennyezetét néhol fekete csipke fedi. Míg a lakás többi pontját mélylila falak borítják. A teljesen kész lakást nemsoká a modell is birtokba veheti, hiszen a munkálatok hamarosan befejeződnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik