Szórakozás

Ezekben a percekben megy férjhez az RTL-es

vv-eszter (vv eszter, )
vv-eszter (vv eszter, )

Ma bekötik a fejét a ValóVilág ügyvédnőjének. Bár Eszter szerette volna titokban tartani a nagy nap időpontját, ismerősei lebuktatták.

VV Eszter esküvőjét vidéken tartják és információnk szerint több ismert ember is részt vesz rajta. A pletykák szerint az ügyvédnő egykori villatársai közül is meghívott néhányat, de csak Fecó lesz ott a lagziban.

A villa Dumagépe a Hír24-nek korábban elmondta, nem csak mulatni megy Eszter esküvőjére, úgy tervezi, hogy zenélni is fog, ezzel szeretne kedveskedni barátjának. Azt, hogy Fecót felesége elkíséri-e a lagziba, nem lehet tudni, ugyanis a hírek szerint a pár éppen a váláson gondolkodik.

Dadi Eszter kapcsolatát nem mindenki nézte jó szemmel. Egyesek szerint az ügyvédnő elhamarkodottan vág bele ebbe a házasságba, hiszen még egy éve sem ismeri szerelmét. Az egykori VV-s nem törődik ezekkel a pletykákkal, ő biztos a dolgában, hiszen nagyon szerelmes. Cáfolta azt a pletykát is, miszerint gyermeket vár, és emiatt tartják meg ilyen gyorsan a kézfogót. Azt persze elismerte, hogy később majd szeretnének gyereket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik