Szórakozás

Friss hírek a súlyos beteg VV Veronikáról

VV-Veronika(430x286)(1).jpg (VV Veronika)
VV-Veronika(430x286)(1).jpg (VV Veronika)

VV Veronikát titokzatos betegség támadta meg az elmúlt napokban – mint ahogyan arról beszámoltunk. Családja napokig nem tudott róla, de szerencsére mostanra életjelet adott magáról a lány.

Már a rendőrséggel akarták kerestetni az egykori villalakót, akiről az a hír járta, húsevő baktérium támadta meg a testét. Veronikát továbbra sem lehet szóra bírni, úgy tűnik, csak legközelebbi barátainak veszi fel a telefont. Az elmúlt héten azonban még szeretteinek sem sikerült elérni, csak annyi tudtak róla, nagyon beteg. A Hír24-nek elmondták, ha hétfőig nem kerül elő az egykori VV-s, a rendőrséget is bevonják az ügybe. Szerencsére időközben Veronika előkerült, bár azt senki nem árulja el, mi történt vele az elmúlt napokban, miért vonta ki magát a forgalomból.

A Hír24-nek a lány legjobb barátnője, Anita azt mondta, neki tegnap sikerült beszélnie Veronikával, aki már jobban van.

Ezt erősítette meg pótmamája, Katalin is. Az asszonytól megtudtuk, a híresség problémájára végre megtalálták a megfelelő szert. Jelenleg gyulladáscsökkentőt szed, amitől a lába is gyógyulni kezdett. Fájdalmai is csökkentek, és szerencsére lelkileg sincs már annyira maga alatt, mint az elmúlt héten. Persze egyáltalán nem lehet azon csodálkozni, hogy Veronika padlón volt, hiszen egy ismeretlen szertől, melytől barnulni akart, sebek jelentek meg a lábán, és annyira szenvedett, lábra sem tudott állni. Ekkor terjedt el a hír, húsevő baktérium emészti fel Veronika testét. Szerencsére úgy tűnik, a lány most már biztosan túléli a kalandját, remélhetőleg azonban a jövőben óvatosabb lesz az ismeretlen készítményekkel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik