Szórakozás

Rá sem lehet ismerni a bántalmazott VV-sre

VV Veronika (vv veronika, )
VV Veronika (vv veronika, )

VV Veronika ismét meglepte a rajongóit. Az egykori villalakó teljesen átalakította a külsejét, szinte rá sem ismertünk.

Úgy tűnik, hogy Veronika minden egyes szerelmi csalódás után megváltoztatja a külsejét. Ebből pedig az utóbbi időben kijutott neki. Először Alekosz volt az, akivel nem jött össze a lány románca, aztán Cristofelben kellett csalódnia. Ez utóbbi szó szerint sokkal fájdalmasabb volt számára, mint az Alekosz-eset. Állítása szerint ugyanis Cristofel bántalmazta őt, ami miatt rendőrségi vizsgálat folyik ellene.

A megpróbáltatásokon átesett lány a napokban gondolt egy nagyot és átalakította külsejét. Barnáról szőkére váltott és hosszú tincsitől is megszabadult. Megújult külsejét az RTL Klub Reflektor magazinjában mutatta meg először. A változás valóban szembetűnő.

„A rövid haj majd hosszú lesz, csak most pihentetni kell, mert póthajam volt” – vallotta be a korábban virslis lányként is emlegetett leányzó, aki most elsősorban fodrász tanulmányaira és a munkájára szeretne koncentrálni. Állítja, egyelőre se tartós, se rövid távú kapcsolatot nem szeretne, inkább arra vágyik, hogy kiheverje végre a csalódásokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik