Szórakozás

Így nyaralt titokban a bántalmazott sztár

Szinte senkinek sem szólt pár napos monte-carló-i kiruccanásáról VV Veronika, aki néhány napot a luxus és csillogás fellegvárában töltött.

Még mindig lázban tartja a napilapokat, hogyan alakul majd VV Veronika és exe, Cristofel kapcsolata. Lassan egy hónapja, hogy VV Cristofel állítólag kezet emelt szerelmére, akivel már korábban is se vele, se nélküle viszonyban voltak.

A lány állítása szerint a kubai csődör brutálisan bántalmazta őt, míg Cristofel szerint csak enyhe pofozkodás történt. A plasztikázott lány ezért úgy döntött, ügyvédhez fordul, hogy jogi úton rendezzék a nézeteltérést. A felhajtás azonban nagyon megviselte a fodrásznak tanuló lányt, aki emiatt úgy döntött, pár napra teljesen eltűnik a nyilvánosság elől.

Eleinte csak találgatni lehetett, mivel és hol töltötte az időt VV Veronika, ám mostanra kiderült, a luxus fellegvárában süttette magát. A ValóVilág egykori szereplője Monte-Carlóban pihent, ahol élvezte a napsütést és a tenger simogató hullámait. Bár kiruccanása nem volt hosszú, arra is jutott ideje, hogy átugorjon Cannes-ba.

VV Veronika felejthetetlen estét töltött a filmcsillagok városában, ahol persze bulizott is. A realityszereplő azóta hazatért, s elmondása szerint jobban érzi magát a bőrében, mint valaha. A híresztelésekkel ellentétben eszében sincs, hogy kibéküljön exével, Cristofellel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik