Szórakozás

Exkluzív! Eltűnt a súlyosan beteg RTL-es! Már keresik!

VV-Veronika(430x286)(1).jpg (VV Veronika)
VV-Veronika(430x286)(1).jpg (VV Veronika)

Drámai pillanatokat él át VV Veronika családja. A lány állítólag súlyos beteg, ráadásul napok óta senki nem tudja, hová tűnt.

Ijesztő hírek keltek szárnyra a napokban VV Veronikáról. Azt beszélik, hogy a lány egy rémisztő kórban szenved. Állítólag barnulni szeretett volna, ezért a lábába fecskendeztetett egy szert. Az azonban nem barnaságot eredményezett, hanem elképesztő sebeket – mesélték Veronika ismerősei, akik azt sejtik, hogy megfertőzték az egykori villalakót. A korábban Virslis lányként is emlegetett hölgy néhány napja azt nyilatkozta az egyik lapnak, húsevő baktérium emészti a lábát és nagy fájdalmai vannak.

Szerettük volna Veronikát is megkérdezni arról, igazak-e az elképesztő hírek, de Alekosz egykori kedvesét napok óta nem lehet elérni. Eleinte nem aggódtunk, de miután kiderült, családja is keresi Veronikát, már elgondolkodtunk, vajon mi lehet vele?

„Két napja hívott az édesanyja, mert nem tudja elérni Veronikát és semmiféle híre nincs róla. Én is keresem, de nem találom. Tudok róla, hogy beteg, mert felhívott, miután a sebek kezdtek feltűnni a lábán. Nagyon aggódunk érte” – mondta a Hír24-nek Katalin, akit Veronika pótmamájaként emlegetnek.

Barátai is hiába kutatják az egykori VV-st. Megtudtuk, hogy nekik sem veszi fel a telefont az RTL üdvöskéje, ami miatt már pánikhangulat uralkodik közöttük. Azt mondják, ez a viselkedés egyáltalán nem jellemző a lányra. Azt tervezik, hogy felhívják a kórházakat, sőt ha pár napon belül nem jelentkezik Veronika, eltűnését a rendőrségen is bejelentik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik