Szórakozás

Bűncselekményt követtek el Csillag születikesek nevében

Quantum-XXL(210x140)(2).jpg (csillag születik, quantum xxl, )
Quantum-XXL(210x140)(2).jpg (csillag születik, quantum xxl, )

A Quantum XXL nevét felhasználva ismeretlenek pénzt próbáltak meg kicsalni a gyanútlan rajongóktól.

Megdöbbenve vették észre a Quantum XXL tagjai, hogy a legnépszerűbb közösségi oldalon visszaélnek a nevükkel. Persze az eset nem egyedi, hiszen több kamuprofil is kering a Facebookon, amely sok ismert embernek okozott már fejfájást. A csaló ezúttal nem érte be némi megtévesztéssel.

A rosszakaró a tánccsapat tagjainak nevében több levelet is küldött a rajongóknak, sőt, még pénzt is megpróbált tőlük kicsalni. Az ismeretlen elkövető nem mást használt ki, mint azt, hogy a Quantum XXL-től saját gyártású, logózott pólókat lehet rendelni. A srácok már a műsor ideje alatt is viselték ezeket a felsőket, amelyek azóta még nagyobb népszerűségnek örvendenek.

A megrendeléshez a csaló egy SMS-t kért cserébe, melyet a gyanútlan megrendelő nagy valószínűséggel egy emelt díjas telefonszámra küldött. A póló – mely kizárólag a csapat oldaláról rendelhető – azonban nem fog megérkezni, hiszen mindez csak átverés volt.

A csapat – a rajongók közreműködésével – már jelentette a rengeteg gondot okozó profilt, mely a mai nappal befejezte kártékony működését.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik