Szórakozás

Döbbenetes átalakuláson mentek keresztül a CSISZ sztárjai

Talán kevesen gondolnák, de a Quantum XXL ikeri egy időben erősen kidolgozott izmokkal rendelkeztek. A Bedő-ikrek komoly eredményeket értek el a testépítésben.

Még mindig versenyben van a Quantum XXL tánccsapata, amelynek tagjai hétről hétre lenyűgözik a zsűrit és a közönséget a Csillag Születik színpadán. A fiúk nemcsak tehetségesek, profizmusuk messzemenő, hanem alkatilag is megfelelnek az általuk képviselt műfaj „előírásainak”. A táncosfiúk ugyanis nyurga, szálkás testalkatukkal, minden koreográfiájukban magukra vonzzák a – nem csak a hölgy – nézők  tekintetét.

Pedig nem mindig voltak ilyen alkatúak a srácok, különösen a Bedő-ikrek nem. István és Gábor ugyanis komolyan elmerült a testépítés rejtelmeiben. A fiúk igazán szép és feszes izmokat dolgoztak ki korábban, így szinte bármelyik testépítő versenyen elindulhattak volna. Ám életük végül úgy alakult, hogy a tánc vált számukra a legfontosabbá, így a testépítést is takarékra kapcsolták.

Ennek ellenére a mozgás még mindig életük központi része, hiszen formációjukkal olykor napi több órát is gyakorolnak. Különösen most, a Csillag Születik alatt, amikor megesik, hogy a Quantum XXL csapata napi tíz órát is edz a tökéletes produkció reményében.

A kemény munka meg is hozza a gyümölcsét, hiszen a srácok immáron bejutottak a legjobb négy produkció közé. Izmok ide vagy oda, a Bedő-ikrek testépítési törekvésinek feladását az idő is igazolta. Hiszen milliós rajongótábort, s egy esetleges nemzetközi karriert valószínűleg sosem érhettek volna el a súlyok emelgetésével. A Csillag Születik legjobbjaiként viszont minden esélyük megvan arra, hogy sikerük még zajosabb legyen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik