Szórakozás

Sarka Kata megutálta Szabó Zsófit

szabó zsófi-sarka kata (szabó zsófi, sarka kata, )
szabó zsófi-sarka kata (szabó zsófi, sarka kata, )

Kevesen gondolják, hogy Sarka Kata és Szabó Zsófi kapcsolata nem indult jól. A kezdeti nehézségek után a lányok barátnők lettek, sőt, Zsófi lett Kata kisfiának, Dávidnak a keresztanyja.

Sarka Kata nem tagadja, a kezdetek kezdetén egyáltalán nem szimpatizált Szabó Zsófival. A csinos sztárkismama azt is elárulta, hogy mi zavarta a szőkeségben.

“Szabó Zsófival a kapcsolatunk borzalmasan indult. Vendég volt a Frizbiben, és amikor Péter hazajött, áradozott róla, hogy milyen jó fej csaj. Azonnal megutáltam, mert rettenetesen féltékeny lettem rá. Azt mondtam, hogy nem vagyok hajlandó olyan helyre menni, ahol az a nő is ott van” – mesélte Kata a Story magazinnak.


“Aztán persze mégis előfordult, hogy találkoztunk, volt, hogy még a taximat is elvitte, még inkább úgy éreztem, hogy szívből utálom” – folytatta Kata, akinek még az is megfordult a fejében, hogy Zsófi Péterre hajt.

“Elmentünk a Megasztárra, és hát persze, hogy pont mellé ültettek. Nagyon mérges lettem, mert tudtam, hogy órákon keresztül össze leszünk zárva. Így is volt, ezért kénytelenek voltunk beszélgetni. Egyszer csak azon kaptam magam, hogy jól érzem magam vele, tényleg jó fej, és egyik pillanatról a másikra megkedveltem” – mesélte Kata, aki ma már a legjobb barátnőjének tartja Zsófit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik