Szórakozás

Titkolják, mi lesz a TV2 elhunyt sztárjával

Továbbra is az izgatja legjobban a TV2 nézőit, mikor tűnik fel újra a képernyőn a Jóban rosszban elhunyt szereplője, Tamás atya. A stáb azonban titkolózik.

Hajdú Péter műsorában vendégeskedett Szabó Zsófi, Száraz Dénes és a Jóban Rosszban producere, Nagy Tamás Grande. Bár a nézők már most arra lennének kíváncsiak, hogyan tér vissza Tamás atya a sorozatba, csupán annyit tudhattak meg, hogy a forgatókönyvírók gondolkoznak, miként kanyarintsák a történet szálait. Mindenesetre Zsófi és Dénes nagyon szívesen dolgoznának újra együtt, akár már holnaptól.


Grande azt azonban elárulta, Betty Tanakis karakterét nem tervezi kiírni a sorozatból, Zsófi abszolut főszereplőnek számít, ám ennek ára van. Elmesélték, hogy Zsófi nem változtathatja meg például a hajszínét, sőt, amikor a múltkor barna melírt csináltatott, vissza kellett szőkülnie a producer kérésére.

Nagy Tamás azt sem titkolta, egyáltalán nem örült annak, amikor Zsófi és Berki Krisztián összejöttek, ugyanis a szőke sorozatsztárnak egy ilyen kapcsolat ronthatja az imidzsét, ezért a lánynak vele is meg kell beszélnie, kit választ partnerül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik