Szórakozás

Férjhez megy Dukai Regina?

Erotikus fotósorozaton mutatta meg magát Dukai Regina és focista kedvese. A férfi a TV2 kamerái előtt különös célzást tett a jövőjüket illetően.

Különleges fotósorozatot készített Dukai Regina és párja, Feczesin Róbert. A fiatal pár erotikától túlfűtött, fehérneműs képei a Beckham házaspár egykori szexi fotóira emlékeztetnek.


Mivel Regi rutinos modell, nem volt gondja a pózolással, természetessége focista szerelmét is oldottabbá tette, aki egyébként elmondta, párja nélkül nem vállalta volna az alsónadrágos felvételeket.

A fotózás során Regina és Robi arra is kitértek, igaz-e az a legenda, hogy a focistáknak nem javasolt mérkőzések előtt szexuális életet élniük, ugyanis egyesek szerint nem jó, ha a férfi a pálya helyett az ágyban vezeti le az energiáját.


A focista elmondta, ezt leginkább Olaszországban veszik komolyan, és van, akit kifejezetten energetizál a pályára lépés előtti lepedőakrobatika.


Regina arról beszélt, hogy hálószobatitkaikat soha nem teregetik ki, hiszen az két ember ügye, és azt is hozzátette, több különbség van közte és Victoria Beckham között, az egyik például az, hogy ő nem feleség. Regi kijelentését kedvese csupán ennyivel kommentálta: „még” – így akár az is előfordulhat, hogy a szép modellnek hamarosan bekötik a fejét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik