Szórakozás

Nézd meg a magyar sztár luxusnyaralását

Dukai Regina Seychelle-szigeteki nyaralása kemény indulatokat váltott ki egyes követőiből. A modell egy dallal vágott vissza rosszakaróinak.

Ahogy sok más magyar híresség, úgy Dukai Regina is örömmel osztja meg élete legfontosabb eseményeit, történéseit hivatalosa közösségi oldalán. Így volt ez a minap is, amikor a modell egy képett töltött fel profiljába. Dukai Regina nem tagadta, a Seychelle-szigeteken nyaral focista kedvesével.

A modell azonban nem számított rá, hogy festői szépségű fényképe és posztja óriási vihart kavar majd. Sokan ugyanis rossz néven vették, hogy Dukai Reginának ilyen utazásra futja, s mindezt még nagy dobra is veri. Pedig a modell csak saját örömét szerette volna megosztani a rajongókkal.

Fotó: Facebook

Sőt, nemcsak ez, hanem a modell vacsorájáról készített fotó is kiveri a biztosítékot rajongói körében. Regina egy klasszikus gyorséttermi menü képét – hamburger sült krumplival – osztotta meg rajongóival, megmutatva, hogy mit vacsorázott aznap. Ám egyesek ezt is rossz néven vették.

Ellenlábasai szerint akkor, amikor a világ ínséges időket él, egyesek pedig éheznek, illetlenség ilyen képeket megosztani a nyilvánossággal. Dukai Regina számára ez volt az utolsó csepp a pohárban. A modell bár állótólag nem húzta fel magát, az egyik amerikai rapper dalával, s néhány sorral vágott vissza az ellenlábasainak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik