Szórakozás

Zimány Lindáék a vörösre voksolnak

A Covergirls ötösfogatának tagjai egy baráti hangulatú nyárköszöntő borozgatásra jöttek össze a Budapest belvárosában rendezett fesztivál nyitónapján.

Zimány Linda, Dukai Regina, Bódi Sylvi, Horváth Éva és Debreczeni Zita nemrégiben az Erzsébet téren megrendezett borfesztiválon töltötte délutánját. A közös program apropóját Villány egyik leghíresebb borászával közösen kreált royal cuvée adta, amelynek külső designja teljes mértékében a Sugarbird csapatának elképzelései alapján született. Így a nagyközönség számos népszerű pincészet remeke mellett, immáron a lányok által megálmodott, különleges külsőbe bujtatott bort is szemlézhette.

Horvát Éva egyik legkedvesebb barátnőjével, Marcsival érkezett, akivel tíz éves barátságot ápolnak. „Korábban inkább pálinkát fogyasztottunk, azonban az utóbbi években egyre inkább elkezdtünk nyitni a borok felé. Ráadásul mióta intenzíven futok, a gasztronómiai élvezeten túl, kedvező élettani hatása miatt is fogyasztok vörösbort, persze csak mértékkel” – mondta nevetve Éva, aki otthonában is gyakran látja vendégül barátait. Ilyenkor szívesen süt-főz rájuk, a meghívottak legnagyobb örömére.

Horváth Évától Zimány Linda vette át a szót, aki egy fotós barátnőjét hívta el a kóstolásra. „Nagyon büszke vagyok a Bock Józseffel közös együttműködésünkre, így arra gondoltam, hogy ezeket a pillanatokat Vivivel is megosztom. Szívesen kísért el a megnyitóra, hogy együtt ünnepelhessük meg a közös sikert” – tette hozzá Linda, aki számára külön öröm, hogy vörösbor üvegét tervezhették újra, hiszen baráti összejövetelek alkalmából mindig is ezt a fajtát részesítette előnyben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik