Szórakozás

VV Veronika és a fiúk vizes kalandjai

A Való Világ egykori üdvöskéje, Veronika szereti a vizet és azt is szereti, ha izmos férfiak veszik körül és, ha mindez még este habok között is folytatódik, az már maga a tökély.

Veronikát egykori villatársai Peti, Csabi, Shadi és jó barátjuk Jerzy, Müller Attila valamint Lui mágus „elrabolta” egy igazi bulizós napra.

„Nem sok infóval rendelkeztem, csak, hogy valaki jön értem reggel, és készítsem be a bikinimet – meséli Veronika – a megbeszélt időponthoz képest 40 perces késéssel, de megérkeztek a fiúk, akik közölték velem, hogy lazulni megyünk.”

Meg sem álltak egészen a kaposvári élményfürdőig, ahol még Veronika sosem járt, így tágra nyílt szemekkel, de távolból figyelte a medencébe ugráló fiúkat, egészen addig, amíg Müller Attila el nem kapta és a vízbe nem ugrott vele. Akkor már mindegy volt a fekete démon hajának és sminkjének egyaránt, hiába tiltakozott! Rövidesen pedig előkerült egy felfújható
óriás kacsa is, melyet Veronika tiszteletére hozott Jerzy, a villa üdvöskéje pedig azonnal megpróbált felmászni a hátára, ami sajnos nem egyszer kifogott rajta, de hát miért volt ott a sok férfiember? Önzetlenül segítettek Veronikát a kacsa hátán tartani valamint a sodró folyosóba is védték nehogy a falnak ütközzön a nagy lendületével, de a csúszdán tekintélyt kívánó döntést hozva egyedül csúszott le a lány.

„Szinte nem akadt olyan medence a fürdőben, amit ne próbáltam volna ki, nagyon jól éreztem magamat, egyedül a gyermek pancsolóba nem mentem be – mondja Veronika – a fiúk nagyon kedvesek voltak velem, igazi királynő lehettem egész nap, hol nyakiban vittek, hol sodródtunk, hol pedig alámerültünk a medencében. Peti volt számomra a biztos pont, akiben még a vízben is megbíztam, és tudtam, hogy ő megvéd, ha a fiúk alattomos módon le akarnának nyomni a víz alá. Arra viszont nem gondoltam, hogy Peti velük szövetkezik így volt, amikor ő is benne volt a merényletben.” – nevet a fekete lány.

Veronika végül nem maradt adósa a fiúknak, hiszen az esti habpartin a jakuzzi medencében úgy eltűntette a fiúkat, hogy csak ő látszott ki rózsaszín bikinijében a habokból. Néha Csabi és Lui ki tudott szabadulni, de abban a pillanatban Veronika már el is kaszálta a lábukat és süllyedtek. A lány egyeduralmának Müller Ati vetett véget, aki a hátára kapva kitessékelte a
harcos amazont a medencéből.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik