Szórakozás

Harminc kilót akar leadni az RTL Klub sztárja

Tarány Tamás az X-Faktor ideje alatt jó néhány kilót ledobott magáról, amelyekből láthatóan visszaszedett párat. Az énekes éppen ezért, most ismét diétába kezdet.

Tarány Tamás nem kis fába vágta a fejszéjét. Elhatározta, hogy megszabadul 30 kilótól, ami persze szakember nélkül nem igen tanácsos. A tehetségkutató felfedezettjének diétáját már az X-Faktor alatt is egy orvos segítette, és az énekes azért döntött ismét a változtatás mellett, mert nem érzi jól magát a bőrében.

Ezzel szemben barátnőjét, Bettit egy cseppet sem zavarja párja mackós testalkata. A Reflektor magazinban elmondta, csak azért támogatja párja döntését, mert szeretné, ha Tamás egészséges és fitt lenne a jövőben. Ennek érdekében újabban rá is szól, ha éppen meg akar enni egy szendvicset, vagy valami olyan ételt, ami nagyon hizlal.

De nem csak a fogyókúra a téma mostanában a szerelmesek közt. Betti azt is beismerte, ő bizony féltékeny a párjára. Azt is hozzátette: ebből még sosem volt komolyabb probléma közöttük, jól tudják kezelni a helyzetet.

Arról is beszámoltak, hogy rengeteg időt töltenek együtt az utóbbi időben, olyan, mint ha együtt élnének. Ennek ellenére az összeköltözést egyelőre nem tervezik, azzal még szeretnének kicsit várni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik