Szórakozás

Mindenki az RTL sztárján röhög? Rettenetesen ciki!

Meglehetősen kínos történetbe keveredett VV Kinga. Egy meztelen fotó kering róla az interneten, ahol egyértelműen látszik, hogy leretusáltak róla némi súlyfelesleget.

Egy hete jelent meg VV Kingáról a legismertebb férfimagazinban egy fotósorozat, melyen a VV egykori játékosa tagadhatatlanul remekül néz ki. A képeket látva azonban sokan arról pletykálnak, hogy azok jelentősen “feljavították”, ugyanis a szőkeség közel sem olyan karcsú, mint amilyennek a fotókon látszik.

Ráadásul a Facebookon is feltűnt egy felvétel, ahol jól látható, hogy a Playboyos képbe bizony belenyúltak. Míg az előtérben pózoló lány teste tökéletes, addig az árnyékán bizony látszik némi súlyfelesleg. Vajon ez egy kínos baki, vagy valaki megpróbálja szándékosan lejáratni az egykori villalakót?

Pantl Péter, a Playboy főszerkesztője a Hír24 érdeklődésére elmondta, ők is látták az ominózus fotót, aminek a jelentőségét szerinte eltúlozzák. Beismerte, valóban baki történt, de azt is hozzátette, sohasem tagadták, hogy retusálják a fotókat, hiszen a férfimagazinok a világon mindenhol így dolgoznak. Mint mondja, ugyanazt a testet egy hálószobában vagy egy magazin címlapján látni egészen más, ezért minden felvételre ráfér egy kis igazítás. Ez azonban nem azt jelenti, hogy mindenkiből más nőt faragnak, mint amilyen valójában.

Kingával kapcsolatban elmondta, a szőkeségről készült képeket sem retusálták jobban, mint ahogyan másokét szokták. A főszerkesztő maga is jelen volt Kinga fotózásán, és szerinte a lány tényleg rengeteget fogyott és nagyon jól néz ki.

Pantl Pétertől azt is megtudtuk, hogy a Kingás Playboy iránt nagy az érdeklődés, és bár még nagyon korai lenne eladásról beszélni, már most látszik, hogy szépen fogy. A visszajelzések is jók, látszik, hogy sokakat érdekel a volt villalakó.

Mindezek ellenére az a hír járja, hogy Kinga állítólag megbánta a fotózást, mert sok negatív megjegyzést kap miatta, bár a magazin főszerkesztője ezt is másként látja. “Épp tegnap beszéltem vele, és nem csalódottnak, inkább elfoglaltnak tűnt. Ahogy hallom rengeteg felkérést kap, amióta megjelent a Playboy címlapján” – mondta Pantl Péter.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik