Szórakozás

Százezrekért dobja le bugyiját az RTL üdvöskéje

Hamarosan anyaszült meztelenül pózol a nyuszis magazin fotósa előtt a ValóVilág ötödik szériájának exjátékosa. Azt, hogy pontosan melyik hölgyeményről van szó, a főszerkesztő még nem kívánta elárulni.

Egyre többet hallani arról, hogy a Playboy a ValóVilág ötödik szériájának leányzóira pályázik. Többek neve is felröppent, így Seherezádéjé, Veronikáé, Dyáé, sőt legutóbb már Veráé is. Egy biztos, az előbb említet hölgyek közül jelenleg talán Dya az, aki testileg készen áll egy ilyen jellegű kihívásra, a többieknek még van mit leadniuk, ugyanis a villában felszedtek jó néhány plusz kilót.


Dya vetkőzik (Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence)

A Hír24 természetesen a nyuszis magazin főszerkesztőjét is megkérdezte, igaz-e, hogy a ValóVilág üdvöskéire pályáznak? Pantl Péter nem tagadta, hogy vannak ilyen jellegű terveik, sőt az egyik exjátékossal már konkrét tárgyalásokat is folytatnak. Arra a kérdésünkre, hogy kiről van szó, a főszerkesztő nem kívánt válaszolni.
A Hír24 viszont arra tippel, hogy a fekete bombázóról, Dyáról a kiválasztott, aki korábban szexi barátnőjével pózolt a nyuszis magazinban. A lány néhány nappal ezelőtt elmondta, nagyon szeretne egyedül is a Playboyban szerepelni és úgy érzi, erre meg is van minden reménye. Állítása szerint már beszélt a főszerkesztővel is, bár megállapodást még nem kötöttek. Azt, hogy Pantl Péter valóban Dyára célzott-e, amikor egy VV-s lányról beszélt, nem lehet tudni. Ugyanakkor azt elmondta, nem tartja kizártnak, hogy később más villalakó is bekerülhessen az ismert magazinba.
Abban szinte biztosak vagyunk, hogy Veronika nem mondana nemet egy ilyen jellegű felkérésre, Seherezádétól sem állnak távol a szexi fotók. Ráadásul az előbb említett két leányzó még a játék ideje alatt megmutathatta bájait egy másik férfimagazinban, ami persze nem kizáró ok, hogy a nyuszis lapba is bekerüljenek.
A korábbi szériák versenyzői közül is levetkőztek már néhányan a Playboyban. A legtöbbször Molnár Anikó tűnt fel benne, de fotózták Gigit, Anettet, Ágicát, Zsuzsit és Sziszit is. Azt, hogy pontosan mennyit érnek a VV-s lányok meztelenül, nem lehet tudni, ugyanis üzleti titokra hivatkozva senki nem árulja el, de a Hír24 úgy tudja, a képekért megközelítőleg néhány százezer forintnál nem kapnak többet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik