Szórakozás

Százezreket ér bugyi nélkül az RTL Klub üdvöskéje?

Immár biztosnak tűnik, VV Kinga levetkőzik a nyuszis magazinnak. A kérdés csak az, hogy vajon mennyiért dobja le a ruháit? Erről meglehetősen eltérő pletykák keringenek.

Az, hogy ki mennyiért vetkőzik a Playboynak, gyakorlatilag nagyobb titok, mint az, hogy zárt ajtók mögött miről beszélnek Magyarország védett vezetői. Pletykák persze mindig felröppennek, többek között egyesek azt is tudni vélik, hogy a nyuszis magazin történetében eddig Liptai Claudia, illetve Zalatnay Cini kapta a legtöbb gázsit. A hírek szerint ez az összeg mát hét számjegyű volt. Ezt persze hivatalosan nem erősítették meg a magazin illetékesei, mindenesetre az biztos, hogy mind a két hölgy esetében rekordot döntött az eladás, így nyilvánvalóan az ő vetkőztetésük jó befektetés volt.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Kérdés persze, hogy ez egy jóval kisebb kaliberű celebre a nyuszis magazin vajon milyen összeget hajlandó áldozni? Az logikusnak tűnik, hogy bíznak abban, az exvillalakókra jelenleg sokan kíváncsiak, az azonban már koránt sem biztos, hogy a legjobb személyre esett a választásuk, amikor Kingát kérték fel meztelen pózolásra az áprilisi címlapon. Igaz, hogy a szőkeség volt az egyik legmegosztóbb karakter, ami persze garancia lehetne arra, hogy sokan megveszik majd miatta a magazint, ám hogy ez az okoskodás bejön-e, egyelőre nem lehet tudni.

Sokakat egyébként megdöbbentett, hogy a Playboy a túlsúlyos Kingát akarja címlapra tenni, hiszen korábban arról szóltak a hírek, hogy Dya a legesélyesebb a fotózásra. A fekete szépség alakja valóban kifogástalan, ráadásul már rutinos nyuszilánynak számít, hiszen korábban pózolt a Playboyban. Ettől függetlenül most mégsem rá, hanem barátnőjére, Kingára esett a választás. Úgy tudjuk, a szőkeség ígéretet tett arra, hogy a fotózásig jelentős súlyfeleslegtől megszabadul majd.

A Hír24 természetesen szerette volna megtudni, hogy a szőkeségnek milyen összeget sikerült kialkudnia a nyuszis magazinnál, ám erről üzleti titokra hivatkozva Pantl Péter főszerkesztő nem kívánt beszélni. Mi azonban úgy tudjuk, hogy Kinga néhány százezret kap azért, hogy mindenét megmutassa. Hivatalosan ezt sem kívánta kommentálni a főszerkesztő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik