Szórakozás

Rettenetesen szenvedett VV Gigi

VV Gigi már nagyon várta, hogy szabadságra mehessen. Ám a rég vágyott pihenésből kényszerpihenő lett az RTL Klub műsorvezetője számára.

Elég rosszul sikerült VV Gigi vakációja, aki testvérével és néhány barátjukkal közösen utazott el nyaralni. A ValóVilág hugicája már nagyon várta a pihenést, amely ennek ellenére nem alakult a legjobban, hiszen az egykori reality-szereplő a pihenés egy részét szobájához kötve töltötte.

Egy rossz mozdulatnak köszönhetően ugyanis úgy beállt a háta, hogy orvost kellett hozzá hívni. Végül egy injekcióval sikerült annyira oldani a fájdalmat, hogy  egyáltalán mozogni tudjon. A VV egykori szereplője most már lábadozik, s napról napra jobban van.

Ám a munkából így is, úgy is kiesett, csak reménykedik benne, hogy mihamarabb felépül. Hiszen táncos- és légtornászi karrierje most van csak igazán fellendülőben. Bár kevesen tudják, de a VV luxusbörtönének egykori lakója hónapok óta keményen edz és dolgozik azért, hogy légtornászként kereshesse mindennapi betevőjét.

Igaz, Gigi mindig is a tánc szerelmese volt, ám ez, a több méterben való levegőtornászat még őt is komoly kihívások elé állította. A VV üdvöskéje a rengeteg gyakorlásnak köszönhetően most már egyre profibb, míg a sok edzés a testét is teljesen átalakította. Gigi ugyanis vékonyabb és izmosabb, mint valaha, s bízik benne, hogy kiváló kondíciójának köszönhetően hamar felépül. Gigi legutóbbi fellépéséről készült videóját lentebb tekintheti meg!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik